Není zač, ať se daří.
Mikronizovaný se lépe vstřebává, tudíž to je v pořádku.
Osobně bych volil glutamin fermentovaný. Trochu je problém v tom, že někteří výrobci ho používají, ale neuvádí to.
Dobrý den, důležitější, než z čeho je vyroben, je proces výroby. Zda se jedná o přírodní proces nebo chemickou syntézu. Také je důležité, zda je dodržován výrobní postup a finální produkt obsahuje pouze to co má, tedy není kontaminován.
Osobně se domnívám, že zdroj bude rostlinný, nicméně zároveň se obávám, že s jistotou Vám to u toho či onoho konkrétního produktu nikdo neřekne. Ale z variant, které mne napadají, jsou všechny rostlinné.
čtvrtek | DNES | 07:30 - 14:30 |
pátek | ZÍTRA | 07:30 - 14:30 |
sobota | nejsme na příjmu | |
neděle | nejsme na příjmu |