MAGAZÍN
OBCHOD
AKADEMIE
zavřít
vyhledávání
Zadejte výše hledaný výraz...
Uživatelské jméno nebo e-mail:
Heslo:
Přihlášení bylo úspěšné.
Rádi Vás u nás zase vidíme!
Okno za za chvilku samo zavře.
Přihlásit se
Košík
0
Oblíbené
0
Hodnocení
SPORTOVNÍ VÝŽIVAOBLEČENÍKNIHYFITNESS ZAŘÍZENÍSPORTOVNÍ POTŘEBYO NÁSVŠE O NÁKUPU
Ronnie.cz 
Sportovní výživa
Fitness potraviny

Gluten Free Oat Bread

PROM-IN
Zakoupilo více než 500 zákazníků.
Bezlepkový chléb vyrobený z původní odrůdy ovsa starého tisíce let. Oves je bohatý na velmi hodnotné sacharidy, rostlinné bílkoviny a mastné kyseliny. Ve srovnání s ostatními obilovinami vyniká oves především obsahem nerozpustné vlákniny. Díky certifikaci jako bezlepkové suroviny mohou těžit z benefitů ovsa i lidé na bezlepkové dietě. Extrudovaný výrobek.
Gluten Free Oat Bread - PROM-IN

Doporučená maloobchodní cena, kterou doporučuje výrobce pro běžný maloobchodní prodej. V řadě případů bývá tato cena skutečnou reálnou prodejní cenou např. v kamenných obchodech či posilovnách, nicméně na internetu většinou bývají ceny nižší. Doporučená maloobchodní cena je většinou základní cenou, od které se odvíjejí různé slevy ať už pro internetový prodej, nebo akční nabídky či výprodeje. Podrobnosti zde.

Skladem
1
- vyberte -
Vyberte z možností:
150 g
1
- vyberte -
Vyberte z možností:
(neuvedeno)
1 ks
KOUPIT
 
přidat do oblíbených
poslat někomu e-mailem
zeptat se prodavače (1)
Kód produktu: 6103 • Kód varianty: N/A

Unikátní číselný kód produktu (např. proteinového suplementu) a unikátní číselný kód varianty (např. jeho 2000gramového balení ve vanilkové příchuti). Každé z čísel můžete použít např. pro jednoznačné vyhledání daného produktu v našem internetovém obchodě. Kód varianty navíc najdete vždy uveden i přímo na faktuře.


Měrná cena: N/A

Měrná cena je internetová prodejní cena přepočítaná na 100 gramů nebo 100 mililitrů. Její uvádění vyžaduje zákon. Podrobnosti zde.

Bezlepkový chléb vyrobený z původní odrůdy ovsa starého tisíce let. Oves je bohatý na velmi hodnotné sacharidy, rostlinné bílkoviny a mastné kyseliny. Ve srovnání s ostatními obilovinami vyniká oves především obsahem nerozpustné vlákniny. Díky certifikaci jako bezlepkové suroviny mohou těžit z benefitů ovsa i lidé na bezlepkové dietě. Extrudovaný výrobek.

Popis výrobce:

  • vynikající stravitelnost
  • zdroj vlákniny
  • certifikace pro bezlepkovou dietu

Tabulka nutričních hodnot:

100 g
energetická hodnota1596 kJ/376 kcal
bílkoviny9,8 g
sacharidy76 g
- z toho cukry0,6 g
tuky2,7 g
- z toho nasyc. mastné kys.0,8 g
vláknina4,7 g
sůl1,3 g

Složení:

  • rýžová mouka, ovesné vločky 44 %, mořská sůl

Upozornění:

Uchovejte v suchu a chladu. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Mohlo by Vás zajímat:

  • naposledy zakoupeno v 14:30
  • od značky PROM-IN je v nabídce 67 produktů
  • v poradně k tomuto produktu je 1 dotaz - chcete vložit nový?
  • naši zákazníci napsali produktu 0 recenzí

Legislativní povinnosti:

  • maloobchodní doporučená cena: N/A

    Cena, kterou doporučuje výrobce pro běžný maloobchodní prodej. Podrobnosti zde.

  • internetová cena: N/A

    Cena, za kterou je zboží v prodeji v našem internetovém obchodě. Podrobnosti zde.

  • měrná cena: N/A

    Internetová cena přepočítaná na 100 gramů nebo 100 mililitrů. Její uvádění vyžaduje zákon. Podrobnosti zde.

  • doplněk stravy
  • ukládejte mimo dosah dětí
  • doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy
  • před použitím čtěte pečlivě informace a upozornění na etiketě výrobku
  • nepřekračujte doporučené denní dávkování uvedené na etiketě výrobku

Drobnosti na závěr:

  • nabízí-li Vám kdokoli cenu lepší, klikněte zde, zlevníme více
  • zboží je zařazené v kategorii Fitness potraviny
  • produkt bývá hledán i pod těmito slovy: gluten free oat bread, bez lepku, lepek, bezlepkový ovesný chléb, chleba, zdravý, rychlá, fitness, snídaně, rychlá snídaně, ovesné, pšeničné, vločka, vločky, vícezrnné, prom-in
Dotaz u zboží Gluten Free Oat Bread
Vít, 18. 01. 2018
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazy na využití tohoto jídla. Jde ho řezat, toastovat, anebo, jinak upravovat? Jak se, samozřejmě, že kromě nepřítomnosti lepku, jeho vlastnosti liší, a v čem se shodují, se zde v ČR převažujícím druhem chleba z pšeničné (a v menší míře také žitné) mouky, a s celozrnnými (zpravidla naneštěstí cizími)chleby? Jedli jste ho, a když ano, tak jak ho hodnotíte? Děkuji Vám! S pozdravem, Vít

Dobrý den, řezat, lámat atd. ho samozřejmě můžete. Jinak jsou určeny pro přímou konzumaci bez další úpravy.

Petr Flášar, Ronnie.cz

Mohlo by Vás zajímat

Výprodej

Zelená linka 800 203 209
(po - pá: 09:00 - 17:00)
Způsoby dopravyKontakty
PoradnaProdejny
Mapa stránekNahlásit chybu