Nejkomplexnější kniha o sportovní výživě pro fitness a silové sporty na českém trhu.
Když před téměř 20 lety přišla do českých knihkupectví kniha amerických autorů Gerarda Thorna a Phila Embletona s názvem Suplementy ve výživě, stala se na dlouhou dobu „sportovní biblí“ pro všechny, kteří chtěli poznat problematiku sportovní výživy do detailů. S ohledem na dynamické změny ve sportovní výživě však v ní publikované informace brzy zastaraly a bohužel se od té doby na trh nedostala kniha, která by nabídla opravdu komplexní souhrn posledních znalostí z oblasti sportovní výživy tak, aby to vyhovovalo praktickým potřebám současných sportovců z oblasti fitness a silových sportů. Několik publikací vyšlo, nicméně buď byly spíše vědeckého zaměření, nebo zaměření praktického, ale s příliš povrchním pohledem. Kniha Moderní výživa ve fitness a silových sportech ale přináší obojí - pohled na sportovní výživu a doplňky z úhlu nejnovějších vědeckých výzkumů a studií, zároveň také obrovský díl praktických přístupů pro co nejsnadnější využití čtenáři na všech úrovních - od začínajících až po profesionální sportovce.
V čele autorského týmu knihy stál Lukáš Roubík, autor bestselleru Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z, spoluautory teoretické části knihy jsou Miloslav Šindelář a Radomil Vašík. Do praktické části přispěli Milan Šádek a Tomáš Bureš, Sabina Pleváková, Aleš Lamka, Jiří Tkadlčík, Jiří Orság, Filip Trojovský a Milan Špingl.
Doporučená maloobchodní cena, kterou doporučuje výrobce pro běžný maloobchodní prodej. V řadě případů bývá tato cena skutečnou reálnou prodejní cenou např. v kamenných obchodech či posilovnách, nicméně na internetu většinou bývají ceny nižší. Doporučená maloobchodní cena je většinou základní cenou, od které se odvíjejí různé slevy ať už pro internetový prodej, nebo akční nabídky či výprodeje. Podrobnosti zde.
Původní cena, za kterou bylo zboží v našem obchodě v prodeji předtím, než bylo zařazeno do výprodeje (bez vlivu slevových úrovní u stálých zákazníků).
id | množ. | pozn. | MOC | NET | cena | cena2 | ks | obr | výpr. | výpr.ks | ids | měrná | sklad prodejny |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Unikátní číselný kód produktu (např. proteinového suplementu) a unikátní číselný kód varianty (např. jeho 2000gramového balení ve vanilkové příchuti). Každé z čísel můžete použít např. pro jednoznačné vyhledání daného produktu v našem internetovém obchodě. Kód varianty navíc najdete vždy uveden i přímo na faktuře.
Měrná cena je internetová prodejní cena přepočítaná na 100 gramů nebo 100 mililitrů. Její uvádění vyžaduje zákon. Podrobnosti zde.
Najdete-li kdekoliv na českém internetu stejné zboží za lepší cenu, napište nám zde a my uděláme maximum proto, abychom Vám nabídli cenu lepší.
Nejkomplexnější kniha o sportovní výživě pro fitness a silové sporty na českém trhu.
Když před téměř 20 lety přišla do českých knihkupectví kniha amerických autorů Gerarda Thorna a Phila Embletona s názvem Suplementy ve výživě, stala se na dlouhou dobu „sportovní biblí“ pro všechny, kteří chtěli poznat problematiku sportovní výživy do detailů. S ohledem na dynamické změny ve sportovní výživě však v ní publikované informace brzy zastaraly a bohužel se od té doby na trh nedostala kniha, která by nabídla opravdu komplexní souhrn posledních znalostí z oblasti sportovní výživy tak, aby to vyhovovalo praktickým potřebám současných sportovců z oblasti fitness a silových sportů. Několik publikací vyšlo, nicméně buď byly spíše vědeckého zaměření, nebo zaměření praktického, ale s příliš povrchním pohledem. Kniha Moderní výživa ve fitness a silových sportech ale přináší obojí - pohled na sportovní výživu a doplňky z úhlu nejnovějších vědeckých výzkumů a studií, zároveň také obrovský díl praktických přístupů pro co nejsnadnější využití čtenáři na všech úrovních - od začínajících až po profesionální sportovce.
V čele autorského týmu knihy stál Lukáš Roubík, autor bestselleru Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z, spoluautory teoretické části knihy jsou Miloslav Šindelář a Radomil Vašík. Do praktické části přispěli Milan Šádek a Tomáš Bureš, Sabina Pleváková, Aleš Lamka, Jiří Tkadlčík, Jiří Orság, Filip Trojovský a Milan Špingl.
Hlavním cílem kolektivu autorů bylo přinést na trh moderní a komplexní publikaci s nejnovějšími a vědecky podloženými poznatky o všech aspektech sportovní výživy ve fitness a silových sportech.
První část rozsáhlého textu se věnuje základům biochemie a fyziologie sportovní výživy, fungování metabolismu v kontextu sportovního tréninku, dávkování a načasování příjmu jednotlivých živin a jejich nejvhodnějším zdrojům, významu a reálným účinkům suplementů pro sportovce a také dává nahlédnout na nejrozšířenější výživové mýty a kontroverzní témata, jako je lepek, veganství, antibiotika v mase, palmový olej a mnoho dalších. Praktická část knihy podrobně probírá nejznámější výživové styly a nabízí praktické postupy, jak si sestavit sportovní jídelníček, jaký druh redukční diety zvolit a jak si vytvořit správné výživové návyky pro udržitelnost výsledků a dlouhodobý růst sportovní výkonnosti. V závěru 552stránkové publikace najde čtenář výživová doporučení a jídelníčky přímo od nejznámějších osobností ze světa fitness a silových sportů.
Základní údaje o knize:
O autorovi:
Lukáš Roubík je odborníkem na sportovní výživu s 15 lety praxe ve vrcholovém sportu, výživu člověka vystudoval na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně. V mládí byl aktivním závodníkem v kulturistice a získal tituly dorosteneckého a juniorského mistra ČR. Po ukončení soutěžní kariéry působil několik let jako výživový konzultant závodníků, autor odborných článků a lektor ve Fitness akademii Ronnie.cz při výuce trenérů II. třídy a později i I. třídy na FTVS UK. V letech 2010–2018 byl předsedou Trenérsko-metodické komise a členem Výkonného výboru Svazu kulturistiky a fitness ČR. Je autorem oblíbené knihy Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z a spoluzakladatelem Institutu Moderní Výživy, který se zabývá vzděláváním v oblasti výživy na základě vědecky podložených informací.
Kolektiv: Spoluautory teoretické části knihy jsou Miloslav Šindelář a Radomil Vašík, do praktické části přispěli Milan Šádek a Tomáš Bureš, Sabina Pleváková, Aleš Lamka, Jiří Tkadlčík, Jiří Orság, Filip Trojovský a Milan Špingl.
Obsah knihy:
Cena, kterou doporučuje výrobce pro běžný maloobchodní prodej. Podrobnosti zde.
Cena, za kterou je zboží v prodeji v našem internetovém obchodě. Podrobnosti zde.
Internetová cena přepočítaná na 100 gramů nebo 100 mililitrů. Její uvádění vyžaduje zákon. Podrobnosti zde.
Dobrý den, osobně odpověď na tuto otázku neznám. Nejrychlejší variantou jak to zjistit, je položit dotaz přímo autorům na IMV.
Dobrý den, prodejny fungují nezávisle na shopu. Dostupnost si prosím ověřte přímo na prodejně - telefon: 732 681 212.
Dobrý den, kniha je k dispozici pouzei v tiště verzi.
úterý | DNES | 07:30 - 14:30 |
středa | ZÍTRA | 07:30 - 14:30 |
čtvrtek | 07:30 - 14:30 | |
pátek | 07:30 - 14:30 |