Loading...
MAGAZÍN
OBCHOD
AKADEMIE
Zavřít
zavřít
vyhledávání
Zadejte výše hledaný výraz...
Zavřít
Uživatelské jméno nebo e-mail:
Heslo:
Zavřít
Přihlášení bylo úspěšné.
Rádi Vás u nás zase vidíme!
Okno za za chvilku samo zavře.
Zákazník
Přihlásit se
MenuMenu
KošíkKošík
Košík
0
OblíbenéOblíbené
Oblíbené
0
HodnoceníHodnocení
Hodnocení
VyhledáváníVyhledávání
NavigaceNavigaceNavigaceNavigace
SPORTOVNÍ VÝŽIVAFITNESS POTRAVINYOBLEČENÍKNIHYnověFITNESS ZAŘÍZENÍSPORTOVNÍ. POTŘEBYO NÁSO NÁKUPUPRODEJNY
Ronnie.cz 
Poradna
Výživa

Poradna: Zdravá výživa a hubnutí v otázkách a odpovědích (Václava Kunová)

INFORMACE
KATEGORIE
PRODUKTY
V poradně je k produktu Zdravá výživa a hubnutí v otázkách a odpovědích (Václava Kunová) od výrobce Nakladatelství Grada celkem 1 otázka a odpověď. Chcete-li se také na cokoliv zeptat, přejděte do poradny u produktu a klikněte na tlačítko Vložit nový dotaz.
Všechny
nebo vyhledat produkt:
 
Konečná, 05. 02. 2009
Vážená, obracím se na Vás s následující prosbou, protože si myslím, že budete vědět, na koho můj dotaz nasměrovat. Vedu spor s manželem v otázce probiotických potravin. Manžel tvrdí, že je zbytečné jogurty, actimely,probiotické nápoje apod.konzumovat,protože laktobacily žaludeční kyselina zničí.Na tom jsou postaveny některé potravinové doplňky nabízející laktobacily v obalech, které se mají rozpustit až ve střevu,což by dávalo manželovi za pravdu. Já zase tvrdím, že není možné, aby celoživotně propagované jogurty, zakysané nápoje a další neměly žádný účinek na zažívací flóru, hlavně se doporučují po antibioticích. Můžete prosím zaslat vyjádření k této problematice nebo můj dotaz směrovat správným směrem? Předem děkuji. Blanka Konečná, tel. 605 839 728.
Dobrý den, na tento dotaz je poměrně obtížné odpovědět. Osobně se domnívám že přínos probiotických kultur je nesporný a o využitelnosti ze zdrojů, které jste zmiňovala (jogurty apod.) nemůže být pochyb. Naproti tomu tabletové doplňky skutečně mohou mít lepší využitelnost. Rozhodně si ale nemyslím, že žaludeční kyseliny zničí všechny probiotické kultury obsažené například v jogurtu. Rozdíl je tedy podle mého názoru především v poměru využitelnosti. Za vhodné však považuji oba zdroje.
Jan Koval, Ronnie.cz

Ronnie.czMohlo by Vás zajímat

Ronnie.czVýprodej

Předchozí
Další

Ronnie.czNejprodávanější

Předchozí
Další
MAGAZÍN
OBCHOD
AKADEMIE
Infolinka 773 222 250
úterýDNES07:30 - 14:30
středaZÍTRA07:30 - 14:30
čtvrtek07:30 - 14:30
pátek07:30 - 14:30
Způsoby dopravy Kontakty
Poradna Prodejny
Mapa stránek Velkoobchod B2B
Nahlásit chybu