Dobrý den, možná je samotná konzumace, s pečivem, na palačinky atd.
Dobrý den, u 500 g je to 05/2022 a u 1000 g je to 11/2021.
Dobrý den, pokud vždy krém odeberete čistou lžičkou, a následně balení pečlivě uzavřete, opravdu je trvanlivost mnohonásobně delší než uvedených 14 dní po otevření. Nicméně je pravdou, a to jsem já nebo kolega asi ve Vámi zmíněném příspěvku neuvedl, že pokud by člověk jedl obsah stylem „lžičku do pusy, zpět do balení, zase do pusy, zase do balení“, bylo by lepší se pak skutečně držet toho, sníst vše v menších jednotkách týdnů. Pokud se ale lžičkou do balení nedostane nic, co tam původně nebylo, nemá krém důvod se potom kazit.
Dobrý den. Zkažené není, je to přirozená vlastnost. U arašídových krémů (všech výrobců) se běžně stává, že se různými vlivy (popíšu níže) oddělí uvnitř balení samotná pevná složka mletých arašídů od v nich obsaženého tuku - ten se usadí nahoře, pevná složka klesne ke dnu. Je to běžný přirozený jev základní suroviny - mletých arašídů. Samotný tuk může zůstat v ryze tekuté čiré podobě, nebo zčásti ztuhnout (vzhledově to jsou bílé kousky nepravidelného tvaru s náznakem krystalků po stranách, popř. někdy jen samostatné bílé kuličky). Mezi vlivy, které ke zmíněnému vedou, patří délka skladování a hlavně teploty v různých chvílích skladování. V létě bývá mnohem častější stav, kdy pevná část klesne ke dnu a na povrchu je čirý průhledný tuk. V zimních měsících bývá častější stav, kdy se v tukové části tvoří bílé plošky, kuličky či krystalky (mnohdy k zmíněnému přispěje nízká teplota skladování, třeba i dočasně po cestě mezi prodejcem a zákazníkem, je-li zboží zasílání zásilkovou službou, kdy je teplota skladování neovlivnitelná). Vše zmíněné nemá na kvalitu produktu vliv, pouze je to nepříjemné vzhledově. Řešením bývá buď krém pečlivě opakovaně zamíchat (toto pomůže v případě, že je na povrchu čirý průhledný tuk), případně jej zahřát a průběžně zamíchávat (zde to někdy dělám tak, že nechám krém jeden den či dva v pokojové teplotě blíže zdroji tepla a v průběhu dvakrát třikrát promíchám; nebo lze použít vložení nádobky krému do teplé vody a průběžné promíchávání; nebo se používá i mikrovlnka, ale zde pozor, jednak je potřeba krém do ní dát, zahřát, vyndat, promíchat, a postup několikrát opakovat - a hlavně zmíněné nelze dělat s krémy, které mají kovový obal, což je od Big Boye třeba krém se slaným karamelem, to by udělalo v mikrovlnce nehezkou paseku). Ať už kterákoliv z popsaných metod, všechny vedou k tomu, že krém získá původní příjemnou krémovitou formu.
Dobrý den, tentokrát máme jen jemnou variantu, crunchy bude až v akci příští, tu ale plánujeme spíše na květen (plus mínus, sám ještě přesně nevím).
Dobrý den, doporučené datum spotřeby je do 24. listopadu 2021.
Dobrý den, máme jenom tato jemná, tentokrát varianta crunchy nebude. Do příští akce (tipuji tak v květnu) ji ale zase vezmeme.
Dobrý den, vše vám bude nabídnuto při dokončení objednávky. Platba je možná online kartou, převodem nebo na dobírku. Doprava je přes Češkou poštu, Zásilkovou či GLS.
Dobrý den, můžete tě jíst klidně i samostatně. Lze ho využít i při pečení.
Dobrý den, nikoli, se slupkami v tuto chvíli není skladem, našel byste jej jinak zde jako „smooth se slupkami“ (pouze kilové) - obrázek zde.
12 |
úterý | DNES | 07:30 - 14:30 |
středa | ZÍTRA | 07:30 - 14:30 |
čtvrtek | 07:30 - 14:30 | |
pátek | 07:30 - 14:30 |